PaulJag & frugan eller rättare sagt jag såg en film i sängen går (frugan somnade ganska snabbt :-) ) som heter ”Paul” från 2011, den var udda men underhållande.

 

Filmen handlar om två killar från England som har åkt över till USA för att åka på en UFO resa & uppleva alla kända UFO platser. Men bara efter några mil blir dem vittnen till en bilolycka & dem bestämmer sig för att undersöka bilen. Sedan blir inget sig likt.

 

Där stöter dem på den lilla gröna Alien som heter Paul, de tre nyfunna vännerna bestämmer sig för att slå följe under resans gång. Allt mer udda saker händer & filmen blir bara roligare & roligare. Följet växer med ytterligare två följeslagare efter ett tag.

 

Inte nog med det så har det lilla gänget en CIA-agent & två färska agenter som inte riktigt har koll på läget efter sig. Plus en desperat far som tror han är på uppdrag från gud, även två bondtölpar är på jakt efter dem.

Betyg 5/5

Regissör: Greg Mottola
Läng: 104 min
Skådespelare: Simon Pegg, Nick Frost & Seth Rogen
Kategori: Komedi/Sci Fi

Bort med Pluset 

Nu äntligen har jag sänkt mig till officiellt HCP, det tog mig två runder att sänka mig. Men nu börjar jakten på att ta mig neråt, men först får jag börja spela lite mer. Har varit dålig på det nu sista tiden. Får försöka att spela lite mer nu i höst, en höst som jag hoppas kommer bli riktigt finn & lång. 

 


RSS 2.0