UnstoppableEn kylig morgon anländer tågarbetarna till ännu en helt vanlig dag på jobbet – eller? Självklart inte. När en klumpig & halvfet lokförare försöker sig på att hoppa ur ett rullande tåg för att skifta spår går allt fel. Ett tåg med brandfarlig last rullar i full fart från stationen. Och självklart hade man inte kopplat på bromsen.

Det är då som Denzel Washington och Chris Pine kommer in i bilden, som ger sig iväg för att hinna ifatt tåget. Innan det passerar en mindre stad där en skarp kurva i rälsen skulle få tåget att spåra ur. “Unstoppable” är en äkta jaktfilm från början till slut, tempot sänks inte förräns filmen är slut.

 

Washington spelar en uppsagd man, inom några dagar kommer han att vara utan jobb. Avgångsvederlag kan han glömma då han har ett bråk med ledningen. Sedan har han tappat kontakten med sina två Hooters-anställda döttrar.

Pines spelar motsatsen till Washingtons, en nyutexaminerad lokförare med framtiden för sig, men som efter ett svartsjukegräl har fått besöksförbud hos sin fru och son.

slut.Betyg 4/5

 

Regissör: Tony Scott

Längd: 99 minuter

Skådespelare: Denzel Washington, Chris Pine & Rosario Dawson

Kategori: Drama/Action/Thriller


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0